Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

To επίσημο site της PORSCHE 919 που θα τρέξει στο Le Mans

PORSCHE: "Καιρός να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο..."

Aγαπητοι φίλοι της Porsche,
Παραθέτουμε το επίσημο site της Porsche που αφορά στην μεγάλη επιστροφή στο Le Mans στις 14/15 Ιουνίου, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια απουσίας, με ένα εντελώς καινούργιο αγωνιστικό πρωτότυπο της κορυφαίας κατηγορίας του Le Mans, LMP1.

Το αυτοκίνητο θα είναι υβριδικό, θα έχει 2000 κ.ε, θα φέρει turbo και θα έχει 2 συστήματα ανάκτησης ενέργειας. Επίσης θα καταναλώνει βενζίνη, σε αντίθεση με το αγωνιστικό πρωτότυπο της Audi που καταναλώνει πετρέλαιο. Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά που ίσως κρίνει πολλά. Και τέλος, άλλη μια τολμηρή κίνηση της Porsche, το αυτοκίνητο θα έχει 4 κυλίνδρους.

Στο site θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το σπουδαίο αυτό Project. Για την τεχνολογία, την φιλοσοφία, την προετοιμασία, την πίστα της Porsche στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης στο Βάισαχ (Weissach) και σύντομα για το αμάξι στην λεπτομέρειά του.

Αξίζει να δείτε τον εξομοιωτή (Simulator) της Porsche, όπου προετοιμάζει εντατικά τον κινητήρα του αγωνιστικού στις ίδιες ακριβώς συνθήκες της πίστας του Le Mans, σαν να τρέχει κανονικά στον αγώνα.

Ενημερώνουμε τους φίλους ότι ο πρώτος αγώνας και η πρώτη εμφάνιση τη νέας αγωνιστικής Porsche, θα λάβει χώρα στον 6ωρο αγώνα του Σίλβερστοουν στις 20 Απριλίου.

Σύντομα θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες.

Το επίσημο site που δημιούργησε η Porsche για ολόκληρο το Project του Le Mans:

http://www.porsche.com/microsite/mission2014-resettozero/usa.aspx


Porsche Greek Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρος διαλόγου και σχολίων