Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η PORSCHE ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ



Αγαπητοί φίλοι της Porsche και του μηχανοκίνητου αθλητισμού,

Η αυτοκίνηση ζει ιστορικές στιγμές.



Η Porsche παρουσίασε ήδη στην διεθνή έκθεση της Γενεύης τα νέα αυτοκίνητα που θα τρέξουν στο Le Mans και στο WEC.


Τα φώτα όπως ήταν αναμενόμενο ήταν στραμμένα πάνω στην νέα 919 Hybrid που θα διεκδικήσει την νίκη της γενικής κατάταξης στον μεγάλο ιστορικό αγώνα των 24 ωρών του Le Mans, στην Γαλλία στις 14/15 Ιουνίου.


Η νέα 919 με την αγωνιστική της εμφάνιση δείχνει ιδιαίτερα στιβαρή και όμορφη, δίχως περιττές αισθητικές υπερβολές.


Εξαιτίας των απαγορεύσεων των χορηγών με αλκοολούχα ποτά και τσιγάρα, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, δυστυχώς δεν επετεύχθη η συνεργασία με τον ιστορικό μας σπόνσορα, την Martini Racing, αλλά αυτό είναι το λιγότερο...


Η Porsche με αυτό το αυτοκίνητο φιλοδοξεί να γράψει μια νέα μεγάλη ιστορία στο Le Mans και γενικότερα στους αγώνες αντοχής.


Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα το κάνει. 

Είμαστε βέβαιοι πως σε βάθος χρόνου το Project 919 θα αφήσει μίλια πίσω τον ανταγωνισμό, κάνοντας μια πραγματική επανάσταση στην αυτοκίνηση, χρησιμοποιώντας και τελειοποιώντας τις νέες υβριδικές τεχνολογίες, τις οποίες είναι επίσης βέβαιο ότι σε βάθος χρόνου θα χρησιμοποιήσει στα σπορ αυτοκίνητα της παραγωγής της.


Παραθέτουμε κάποιες εξαιρετικές φωτογραφίες απ' την νέα Porsche 919 Hybrid, αλλά και το νέο επίσημο επικό video που ανέβασε η Porsche στον λογαριασμό της στο youtube για την 919.





Porsche Greek Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρος διαλόγου και σχολίων