Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μονόδρομος η νίκη για την Porsche στο Le Mans του Ιουνίου

Αγαπητοί φίλοι,

Οι προετοιμασίες της Porsche για τον μεγάλο αγώνα του Le Mans συνεχίζονται πυρετωδώς.

Η Porsche ναι μεν έχει ανεβάσει αρκετά video στον επίσημο λογαριασμό της, αλλά οι πληροφορίες των τεχνικών χαρακτηριστικών του αγωνιστικού πρωτοτύπου LMP1 919 Hybrid έρχονται με το σταγονόμετρο. Μέχρι στιγμής το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κινητήρας θα είναι υβριδικός και θα καταναλώνει βενζίνη και όχι πετρέλαιο.

Ο αγώνας είναι ο σημαντικότερος και ο δυσκολότερος του κόσμου. Και η νίκη σε αυτόν τον αγώνα έχει την μεγαλύτερη αξία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Η αγωνία των φίλων της Porsche σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται στο κατακόρυφο αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

H Porsche με την μη συμμετοχή της στο Le Mans τα τελευταία χρόνια έδωσε αρκετό χώρο στην Audi, η οποία αισίως έφτασε τις 12 νίκες, εκμεταλλευόμενη έξυπνα την απουσία της Porsche.

H Porsche μετράει 16 νίκες, περισσότερες από κάθε άλλη εταιρεία, με την τελευταία της νίκη και συμμετοχή να είναι το 1998.

Είναι δεδομένο ότι αν η Porsche κάνει αυτό που ξέρει και μπορεί καλά, δεν έχει καμία σημασία τι θα κάνουν οι αντίπαλοί της.

Έφτασε η στιγμή της επιστροφής της Porsche και εδώ τελειώνουν τα ψέμματα για όλους. 

Τώρα δεν μιλάνε ούτε τα περιοδικά, ούτε οι ανεπίσημες κόντρες στους δρόμους, ούτε οι χρόνοι στο Nürburgring. Τώρα μιλάει η ουσία και η πραγματικότητα. Στον 24 ωρο αγώνα του Le Mans κερδίζει ο καλύτερος σε όλους τους τομείς. Εκεί δεν κερδίζει ο γρηγορότερος μόνο, ούτε εκείνος που έχει την περισσότερη αντοχή και αξιοπιστία μόνο. Εκεί κερδίζει εκείνος που τα έχει όλα μαζί. Το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς και η πιο ολοκληρωμένη ομάδα σε όλους τους τομείς.

Παραθέτουμε άλλο ένα καταπληκτικό video απ' τον επίσημο λογαριασμό της Porsche.

Porsche Greek Blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χώρος διαλόγου και σχολίων